Komentara: 33
Pregleda: 11753

Zaplenjeno 100kg marihuane na Horgošu

07.09.2013. u 10:02h
Izvor: Blic
Narko pošiljka od kako se pretpostavlja, sto kilograma marihuane otkriveno je sinoć u akciji Uprave Carina na graničnom prelazu Horgoš, saznaje “Blic”. Droga je bila sakrivena u kamionu, kojim je upravljao bugarski državljanin, a otrivena je na mobilnom skeneru.
Zaplenjeno 100kg marihuane na Horgošu

Marko Ćirković, načelnik Odeljenja za suzbijanje narkotika Uprave Carina izjavio je da je droga otkrivena u koordinisanoj akciji, i da su poslednja 72 sata svi granični prelazi pokriveni mobilnim skenerima.

"Akcija je sprovedena u cilju sprečavanja krijumčarenja narkotika. Imamo odličnu saradnju sa kolegama iz susednih zemalja i otkrivanje ove pošiljke nije kraj akcije. U narednih nekoliko dana očekujemo da bude razotkrivena celokupna mreža krijumčara" – izjavio je Ćirković.

Droga je bila sakrivena u bočnim stranama kamiona, a otkrivena je na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj. Dosadašnji podaci ukazuju da je bila namenjena tržištu Zapadne Evrope.

Zaplenjeni kamion trenutno je na kontroli i sada se utvrđuje tačna količina i vrsta zaplenjenih narkotika, a osumnjičeni vozač je priveden.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 11753
Povezane teme

granični prelaz horgoš

narkotici u subotici

marihuana

krijumčarenje robe

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.