Komentara: 33
Pregleda: 9226

Zaplenjene poštanske markice

16.09.2013. u 18:09h
Izvor: Uprava Carina
Carinici su u saradnji sa graničnom policijom juče sprečili da iz zemlje bude izneto preko 2000 neprijavljenih poštanskih markica.
Zaplenjene poštanske markice

Markice su otkrivene tokom redovne carinske kontrole, u autobusu koji saobraća na redovnoj liniji Novi Sad – Segedin. Na postavljeno pitanje – da li imaju nešto da prijave za carinjenje, ni vozač ni putnici nisu ništa odgovorili. Carinici su, međutim, tokom detaljnog pregleda u prtljažniku autobusa pronašli markice u koferu jedne putnice.

Reč je o srpskoj državljanki, mađarske nacionalnosti, koja je ispod ličnih stvari u koferu nosila i nekoliko albuma sa starim poštanskim markicama. U koferu ove penzionerke pronađeno je 4 albuma, dok se još jedan nalazio u njenom ručnom prtljagu.

Ukupno je otkriveno 2.226 markica koje su privremeno zadržane i biće poslate na veštačenje kako bi se precizno utvrdila njihova vrednost.

Zaplenjene poštanske markice

Izvor: Uprava Carina
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 9226
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena

krijumčarenje robe

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.