Komentara: 0
Pregleda: 3277

Zapaženi rezultati ultramaratonaca "Tron"-a na Ironmenu

30.07.2015. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Dvadesetpetu godinu za redom u mlaog gradiću u Mađarskoj održano je triatlonsko takmičenje "Ironman" koje se sastoji od 3,8 km plivanja, 180 km vožnje biciklom i 42 km trčanja. Kao i prethodnih godina na takmičenju su učestvovali ultramaratonci iz Subotice, a njihovi rezultati su ostali zapaženi.
Zapaženi rezultati ultramaratonaca "Tron"-a na Ironmenu

Na triatlonu "Ironman" nastupilo je preko 1.000 takmičara, a po treći put u četvrt veka dugoj istoriji održavanja ovog zahtevnog takmičenja nastupili su i takmičari iz Atletsko-rekreativnog kluba "Tron" sa Palića.

Vremenske prilike u vidu visokih temperature i velike vlažnosti nisu bili na strani takmičara, ali bez obzira na to ostvareno je još jendo učešće, trke su uspešno zavšrene i prikupljeno je novo iskustvo koje će takmičarima pomoći u suočavanju sa novim izazovima.

U dve štafete nastupile se su dve ekipe koje su trku završile ispod 12 časova. U štafeti "Tron mix 1" nastupili su Jamanta Šafranj i Đerđ Teleki koji su u konačnom plasmanu zauzeli 119. mesto sa vremenom 11:42:57, dok je druge štafeta "Tron mix 2" zauzela 75. mesto  sa ukupnim vremenom 11:13:16. Drugu štafetu su činili Jelena Ademi, Aleksandar Malagurski i  Adrian Malagurski, a najbrže vreme su imali u maratonu gde su trku završili skoro pola časa ranije u odnosu na prvi tim Trona.

Zapaženi rezultati ultramaratonaca "Tron"-a na Ironmenu

U ARC "Tron" pored ostvarenih rezultata dve štafete posebno ističu nastup Grge Skenderovića (Sri Chinmoy Marathon Team) koji je ostvarenim vremenom 14:56 novi "Ironman", zatim Dejana Kakonjija koji je po treći put osvojio "Ironman" zvanje sa vremenom 15:02.

U sklopu ovog takmičenja se održalo još jedno takmičenje pod nazivom “Atom 100“, u trčanju dužine od 2/3 maratona. Na toj trci je učestvovao i subotičanin Dragan Ćirić koji je zauzeo 5. mesto sa vremenom 2:12:03.

Zapaženi rezultati ultramaratonaca "Tron"-a na Ironmenu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3277
Povezane teme

atletsko rekreativni klub tron

ultramaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.