Komentara: 27
Pregleda: 6006

Zahvalnost subotičkoj bolnici na unapređenju zdravstvene zaštite

09.12.2015. u 12:16h
Izvor: Subotica.com
U nastavku prenosimo izraz zahvalnosti Opštoj bolnici Subotica na unapređenju zdravstvene zaštite svih stanovnika Severnobačkog upravnog okruga, u vidu saopštenja potpisanog od strane Dragog Vučkovića, načelnika Severnobačkog upravnog okruga.
Zahvalnost subotičkoj bolnici na unapređenju zdravstvene zaštite

Imajući u vidu da se ove nedelje vrši proces akreditacije Opšte Bolnice Subotica koja vrši sekundarnu zdravstvenu zaštitu stanovništva na području Severnobačkog okruga želim da uputim javnosti sledeću poruku:

Ispred Vlade Republike Srbije i u ime svih građana Severnobačkog upravnog okruga najiskrenije se zahvaljujem svim zaposlenima u Opštoj bolnici Subotica koji su radili na procesima akreditacije ove ustanove i koji su svojim profesionalnim odnosom prema brizi za zdravlje svih nas kao i svojom ličnom posvećenošću doprineli ovom zahtevnom projektu.

Očekujemo da proces akreditacije bude uskoro verifikovan na najbolji način od strane meritornih ocenjivača.

Izražavam iskrenu zahvalnost Agenciji za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na izuzetnom partnerskom odnosu prema Opštoj bolnici Subotica u procesima iz oblasti akreditacije.

Zahvalnost subotičkoj bolnici na unapređenju zdravstvene zaštite

Dragi Vučković, Načelnik SBUO

Izražavam duboku zahvalnost direktoru ustanove, gospodinu Goranu Bićaninu, i njegovom timu koji je rukovodio procesom akreditacije počevši od oktobra 2013. godine do danas.

Lično smatram da se uvođenjem sistematičnog pristupa lečenju pacijenata, utvrđenim procesima odgovornosti i protokolima postupanja prema pacijentima zapravo izražava onaj, toliko nedostajući sistem vrednosti, koji nam danas, kao društvu opterećenom izazovima tranzicije i globalnih dešavanja, iz raznih razloga izmiče i ustupa mesto lažnom životu.

Hvala im za sav mukotrpan rad i naporne sate, kada se moglo odustati toliko puta, sate koji nikada neće biti plaćeni, što su istrajali da nam svojim primerom pokažu kakvi možemo biti ako verujemo u istinske i trajne ljudske vrednosti.

Hvala ima za nesebičan doprinos zdravlju i revitalizaciji naše zajednice.

Dragi Vučković, Načelnik SBUO.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 6006
Povezane teme

subotička bolnica

Goran Bićanin

bolnica

opšta bolnica

dragi vučković

savez srpskih udruženja severnobačkog okruga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.