Komentara: 0
Pregleda: 4097

Zahtevi za izdavanje mesečnih karata za srednjoškolce od četvrtka

03.08.2015. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Sekretarijat za društvene delatnosti izdao je saopštenje vezano za izdavanje mesečnih karata za učenike srednjih škola koje u nastavku prenosimo u integralnoj formi.
Zahtevi za izdavanje mesečnih karata za srednjoškolce od četvrtka

Učenici putnici koji iz subotičke opštine putuju za Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu, zahteve za regresirane mesečne karte mogu da predaju u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice od 6. do 21. avgusta, saopšteno je iz Sekretarijata.

Potvrde za mesečne karte izdavaće se od 24. do 31. avgusta i to od 10 do 13,30 časova u Gradskoj upravi, Trg slobode broj 1, III sprat, soba 305. Ukoliko učenici do ovog datuma ne završe praksu ili upis u naredni razred, potvrde će se izdavati i naknadno.

Za regulisanje prava za mesečnu kartu učenici treba da prilože: fotokopiju lične karte (ako učenik nema, onda jednog od roditelja), potvrdu škole o upisu (potvrda mora sadržati obrazovni profil i napomenu da učenik prvi put upisuje razred) i  dokaz o pozitivnom uspehu (overena kopija đačke knjižice koja mora biti potpisana od direktora škole i odelj. Starešine i overena pečatom škole ili overena kopija svedočanstva).

U saopštenju Sekretarijata za društvene delatnosti takođe se navodi da učenici lošeg materijalnog stanja koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte treba da se obrate Centru za socijalni rad grada Subotice (Alekse Šantića 27) za oslobađanje plaćanja učešća za cenu mesečne karte.

Napomene:

  • Učenici linearno plaćaju 1. 800, 00 dinara od pune cene mesečne karte.
  • Učenicima srednjih škola koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji su verifikovani u srednjim školama na teritoriji Grada Subotice, putni troškovi se ne participiraju. Izuzetno od stava 1 ovog člana, putni troškovi se participiraju ako u školskoj godini nije otvoreno odeljenje verifikovanog obrazovnog profila na nastavnom jeziku na kojem učenik pohađa nastavu.
  • Učenicima srednjih škola koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji nisu bili verifikovani u srednjim školama na teritoriji Grada Subotice u školskoj godini kada su upisali prvi razred, a verifikovani su u toku njihovog školovanja, nastavlja se participiranje putnih troškova.
  • Učenicima srednjih škola koji ponavljaju razred, putni troškovi se ne participiraju.

Za više informacija možete pozvati na broj 024/626-883.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4097
Povezane teme

Suboticatrans

gradski prevoz

autobuska karta

autobuske karte

javni prevoz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.