Komentara: 5
Pregleda: 5059

Webiz edukacija o poslovnoj primeni Interneta

04.09.2014. u 01:11h
Izvor: Subotica.com
Hotel Galleria u Subotici će tokom vikenda od 7. do 9. novembra biti domaćin prvog samostalnog Webiz programa poslovne edukacije u organizaciji tima koji već dve godine uspešno realizuje konferenciju o poslovnoj primeni interneta u Zrenjaninu.
Webiz edukacija o poslovnoj primeni Interneta

Ova jedinstvena obuka namenjena je svim predstavnicima malih i srednjih preduzeća iz Subotice i okoline, ali i iz svih drugih gradova Srbije i regiona. Da li je i za Vas? Prema rečima organizatora, ako Vaši dosadašnji napori na internetu nisu dali neke značajne rezultate – a naročito ako još uvek ne znate odakle da krenete sa internet promocijom – vrlo verovatno jeste.

Websajt, Facebook, blog, Google AdWords, mobilni marketing... Na internetu postoji mnogo mogućnosti za promociju biznisa i za pribavljanje novih kupaca i klijenata. Brojne firme, svetske ali i domaće, već odavno beleže znatna povećanja prodaje zahvaljujući internetu.

Webiz edukacija o poslovnoj primeni Interneta

Problem je međutim baš u tom obilju mogućnosti: nije svaka vrsta promocije pogodna za svaki biznis, a i kad odaberete pravu, postoje neka pravila i finese koje treba savladati kako biste izbegli situacije poput sajtova koji odbijaju potencijalne kupce, amaterski vođenih naloga na društvenim mrežama, zapuštenih blogova, bacanja u vetar novca koji dajete za plaćeno oglašavanje putem Google AdWordsa ili Facebooka – situacije do kojih dolazi suviše često upravo zbog nesnalaženja u poslovnom internet okruženju.

Ova intenzivna vikend edukacija upravo ima za cilj da to promeni i da predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, zaposlenima u sektorima marketinga, prodaje i PR-a u javnim preduzećima i ostalim poslovnim i nevladinim organizacijama pruži jasan pregled raznolikih mogućnosti koje pruža internet, kao i osnovna znanja koja će im pomoći da prilagode svoj online nastup i uz minimalna ulaganja povećaju prodaju.

Webiz edukacija o poslovnoj primeni Interneta

predavači Webiz programa poslovne edukacije

Među predavačima su neki od najkvalitetnijih kadrova iz oblasti internet poslovanja, marketinga i PR-a, a trodnevna edukacija obuhvata sledeće teme:

  • Strategija nastupa kompanije na internetu, svetski trendovi i primeri
  • Internet sajt (koncept, struktura, sadržaji, kreiranje sadržaja, funkcionalnosti, pozicioniranje)
  • Webrend – Brendiranje kroz korišćenje nacionalnog domena
  • Promocija web sajtova kroz aktivnosti (online katalozi i adresari, online PR, newsletter, mailing liste....)
  • Oglašavanje putem banera (mogućnosti i formati, kada se koji koristi)
  • Google Adwords (Zanima li Vas ko i gde upravo sada traži Vaš proizvod ili uslugu? Koliko košta da ga odmah 'dovučete' na svoj sajt?)

Webiz edukacija o poslovnoj primeni Interneta

predavači Webiz programa poslovne edukacije

  • Google Analytics, alat za praćenje posete sajta koji može da koristi svako
  • Kako da na internetu prodate, naplatite i platite (Praktični saveti strategija online prodaje, metode plaćanja na internetu i mogućnosti online naplate)
  • Poslovni blog: Kako ga TREBA raditi
  • Mobilni marketing i nova pravila igre
  • Društveni mediji – karakteristika i primena
  • Uspešno vođenje kompanijskih Facebook stranica

Sve informacije se mogu naći na http://edukacija.webiz.rs, a za slušaoce programa hotel Galleria je obezbedio povlašćene cene smeštaja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5059

Povezane vesti

Povezane teme

hotel galleria

edukacija

internet

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.