Komentara: 1
Pregleda: 1819

Vojvođanski duel u SEHA ligi sutra u Hali sportova

30.11.2015. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
U utakmici 10. kola SEHA Gazprom lige za rukometaše, Spartak Vojput ugostiće na svom terenu aktuelnog prvaka Srbije i osvajača Superkupa - ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Meč se igra sutra od 18 časova i 45 minuta, a ulaz je besplatan.
Vojvođanski duel u SEHA ligi sutra u Hali sportova

U prvom susretu ove dve ekipe odigranom 9. septembra u Novom Sadu nije bilo pobednika te su ekipe podelile bodove nakon 60. minuta (27:27), a proslednji duel ove dve ekipe odigran je nedavno u finalu Superkupa Srbije u Aranđelovcu  kada je Vojvodina bila bolja 24:18.

U organizaciji SEHA Gazprom lige biran je najlepši gol oktobra meseca. Navijači su za gol oktobra izabrali pogodak Davora Basarića, rukometaša Spartak Vojputa u meču sa Vardarom, što je još jedno priznanje za dobre igre subotičana u dosadašnjem toku sezone.

Spartak Vojput u meč ulazi maksimalno motivisan, odmoran i oran za pobedu i što posebno raduje trenera Branislava Zeljkovića svi igrači su spremni za duel.

- "Ako je suditi po poslednjim rezultatima između dve ekipe, Vojvodina ima kvalitetniji igrački kadar. Međutim sutra to ne znači da će Vojvodina osvojiti bodove. Novosađani su u poslednja 3 dana odigrale dve teške utakmice, imaju određene kadrovske probleme sa povredama a takođe su ostali bez glavnog organizatora igre Pralice koji karijeru nastavlja u Rumuniji. Mi imamo dobru atmosferu, dobro smo radili, imali smo pauzu od 2 nedelje i to nam govori da je vreme da pobedimo Vojvodinu. Mi smo na gostovanju u Novom Sadu osvojili bod jer smo tada imali raspoloženog Rakociju koji je bio prevaga. Ja bih i sutra voleo da imamo raspoložene igrače i golmane koji će nam doneti pobedu." - izjavio je Zeljković

Vojvođanski duel u SEHA ligi sutra u Hali sportova

Svoja očekivanja pred sutrašnji duel dve vojvođanske ekipe izneo je i prvotimac Đorđe Đekić.

- "Utisak je da smo spremniji nego ikada da ostvarimo pobedu koju očekujemo duži period nad Vojvodinom. Radili smo mnogo na odbrani i daćemo sve od sebe da zaustavimo pojedine napadače a u napadu da damo što veći broj lakih golova što bi nam donelo pobedu." - kratko je najavio Đekić

Meč između „putara“ i „lala“ na programu je u utorak od 18,45 časova u Hali sportova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1819

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

regionalna rukometna liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.