Komentara: 14
Pregleda: 4608

Veterani se bore za subvencionisanje komunalija

20.08.2013. u 13:45h
Sastanku održanom 19. avgusta kod pomoćnice gradonačelnika Snežane Šijan prisustvovali su Veselin Uzelac, Predsednik udruženja veterana-ratnih invalida ratova od 1990 godine, Vesić Siniša, ispred Udruženja ratnih i mirnodobskih vojnih invalida, Željko Vukelić, predsednik Udruženja UOSYU i sekretar Saveza ratnih veterana Srbije, Milan Mrvoš i Nogradi Zoltan, članovi udruženja UOSYU. Tema sastanka bila je subvencionisano plaćanje komunalnih usluga na teritoriji grada Subotice.
Veterani se bore za subvencionisanje komunalija

Posle dva sastanka (sa Ljubenom Hristovim i Snežanom Šijan), mi smo očekivali da će ovom sastanku prisustvovati i Gradonačelnik, Modest Dulić, međutim, i ovaj sastanak je protekao bez njega.

Gradski čelnici Subotice su razmatrali subvencionisano plaćanje komunalnih usluga samo za ratne vojne invalide, uporno ignorišući naše zahteve da se popusti odnose i na populaciju ratnih veterana.

"Na ovom sastanku smo dobili uveravanja da će uzeti i ovu populaciju u obzir, i da će sledećem sastanku (koji će se odražati do kraja avgusta meseca) prisustvovati i Gradonačelnik Subotice." - istakao je Željko Vukelić, predsednik Udruženja UOSYU i sekretar Saveza RV Srbije.

Grad Subotica ima dobru volju da nam izađe u susret, izjavila je gospođa Šijan, međutim, treba razmotriti finansijske aspekte ovog zahteva, tako da će se neki konkretniji rezultati znati posle narednog sastanka.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 4608

Povezana zviždaljka

Povezane teme

ratni veterani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.