Komentara: 0
Pregleda: 12575

"Veselo dvorištance" otvorilo vrata za proslave dečjih rođendana

24.10.2014. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Dečja igraonica „Veselo dvorištance“, koje se nalazi u ulici Cara Lazara 9 u Subotici, počela je sa radom i, u potpuno novom i adekvatno opremljenom i prilagođenom ambijentu, moguća je organizacija dečjih rođendana i drugih proslava.
"Veselo dvorištance" otvorilo vrata za proslave dečjih rođendana

Pored prostorije namenjene najmlađim gostima, koji mogu da uživaju u igri na najmodernijim spravama, sa zanimljivim rekvizitima ili u interakciji sa fantastičnim animatorima, postoji i deo objekta namenjen odraslima, sa šankom, stolovima i stolicama, a ukoliko to vremenski uslovi dozvoljavaju, na raspolaganju je i letnja terasa.

Svi koji, putem telefona 061/213-74-07 ili e-mail adrese vdvoristance@yahoo.com, izvrše rezervaciju do 31. decembra, plaćaju svoju proslavu po promotivnim cenama, a slavlja se, osim vikendom, u „Veselom dvorištancu“ mogu održavati i radnim danima.

Izvor: Subotica.com
Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance" Dečja igraonica "Veselo dvorištance"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 12575
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.