Komentara: 0
Pregleda: 8464

Veći broj ulica u Subotici sutra bez struje

30.10.2014. u 16:15h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana veći broj ulica u Subotici ostaće privremeno bez struje a razlog je održavanje elektro distributivnog sistema pred nastupajući zimski period. Iz elektrodistribucije Subotica se zahvaljuju građanima na razumevanju i upozoravaju da radovi mogu da potraću nešto kraće ili duže od predviđenog. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Veći broj ulica u Subotici sutra bez struje

Zbog radova na mreži sutra neće biti struje u sledećim ulicama: Deo Frana Supila od Bojanske do kućnog broja 115 sa okolinom, početak Bojanske do kućnih brojeva 18 i 19, deo Imotske između Frane Supila i Fočanske, Doroslovačka, Staparska, Kisačka, Hipodromska, Kosmajska, Maglajska, kraj Radoje Vujoševića od Silađi Eržebeta, Silađi Eržebet sa okolinom, Matije Poljakovića, kraj Beočinske. Ova isključenja će biti realizovana u periodu od 08:00 do 13:00 časova.

Sutra će bez struje biti i sledeće ulice: Kozaračka 1,3,5, zatim deo Zrinskog i Frankopana između Praške i Ferenca Sepa, sve u periodu od 08:00 do 13:30. Čavoljska, Čikeriska, deo Stevana Filipovića između Majevičke i Metohijske i Karađorđev put između Majevičke i Metohijske sutra će biti bez struje u periodu od 08:30 do 10:30, dok će od 08:45 do 10:45 sutra biti kraj Gajeve od Triglavske, trg Veselina Masleše, deo Bajskog puta od Triglavske do Jagićeve, kraj Luke Perkovića, Cetinjska, početak Marka Marulića do Augusta Cesarca.

Takođe sutra, bez struje će biti i sledeće ulice: Stevana Filipovića od Petra Svačića do Metohijske, Antuna Mihanovića, Rudnička,  Cvetka Manojlovića, deo Stevana Mokranjca od Luke Perkovića do Augusta Cesarca, početak Augusta Cesarca do Marka Marulića, Petra Svačića, Kalmana Mešterjhazija, Niška, Vareška, Hajduk Veljka, Luke Perkovića i deo Karađorđevog puta od Kalmana Mešterhazija do Avgusta Cesarca. Ova isključenja biće realizovana u periodu od 11:00 do 13:00 časova.

Takođe sutra, doći će do povremenih prekida, ne dužih od sat vremena u delovima ulica Španskih boraca,  Uskočka, Uralska, Mohačka i Mejteji Mihalja sa okolinom, i to u periodu od 08:00 do 13:30.

U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8464
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

radovi na elektroenergetskom sistemu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.