Komentara: 0
Pregleda: 4764
Foto

Večeras počinje odbojkaški kvalifikacioni turnir za odlazak na Svetsko prvenstvo juniorki

08.05.2013. u 15:16h
Grad Subotica je od danas do nedelje (12. maja) domaćin kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. Na ovom turniru pored domaćina Srbije učestvuju još i reprezentacije Belgije, Francuske, Danske i Portugala.
Večeras počinje odbojkaški kvalifikacioni turnir za odlazak na Svetsko prvenstvo juniorki

Kvalifikacioni turnir otvaraju reprezentacije Francuske i Danske utakmicom koja se igra od 17:30, zatim sledi duel između Srbije i Portugalije od 20 časova. Ulaz na sve utakmice je besplatan.

Plasman na XVII SP 2013. u konkurenciji juniorki, koje će se odigrati od 21. – 30. juna u Brnu i Prostejovu, u Češkoj, izboriće pobednici četiri kvalifikacione grupe.

Plasman na SP do sada su izborili Češka, organizator i Turska, prvak Evrope 2012.

Po pravilima CEV, plasman ekipa sa istim brojem bodova se određuje prvo na osnovu broja pobeda, zatim na osnovu set količnika, a ukoliko je i broj pobeda i set količnik identičan, na osnovu poen količnika.

Plasman na SP izboriće samo pobednici kvalifikacionih grupa.

Večeras počinje odbojkaški kvalifikacioni turnir za odlazak na Svetsko prvenstvo juniorki

Pozivamo sve ljubitelje ženske odbojke da dođu u Halu sportova i uživaju u kvalitetnim odbojkaškim predstavama i da pomognu našoj reprezentaciji da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo.

Za termine i parove ostalih utakmica ovog turnira kliknite na povezanu vest

Održan tehnički sastanak - Sinoć je u hotelu „Galleria“ održan tehnički sastanak, na kome je goste iz Belgije, Danske, Francuske i Portugalije ispred Odbojkaškog saveza Srbije i u svoje ime pozdravio Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS. Sastankom su predsedavali Igor Dolinšek iz Slovenije, supervizor CEV i Piter Šefer iz Holandije, sudijski delegat CEV. Na sastanku su prisustvovali Zoran Olajić, organizator takmičenja u Subotici i Darko Đuričković izvršni direktor takmičenja.

Večeras počinje odbojkaški kvalifikacioni turnir za odlazak na Svetsko prvenstvo juniorki

 Tehnički sastanak u hotelu "Galleria" (Foto: Odbojkaški savez Srbije)

KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki.

KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki. KZN povodom održavanja kvalifikacionog turnira za odlazak na Svetsko prvenstvo u odbojci u konkurenciji juniorki.

Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene

Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene Sve je spremno za kvalifikacione utakmice za Svetsko juniorsko prvenstvo u odbojci za žene
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4764

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.