Komentara: 0
Pregleda: 2952

Večeras finale letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

17.08.2014. u 11:32h
Izvor: Subotica.com
Večeras se finalnim mečom između ekipa Mateksa i Tigrova završava treći po redu letnji turnir u malom fudbalu koji organizuje JKP "Stadion" u saradnji sa gradskim resorom za sport. Finale počinje u 22 časa, dok će jedan čas ranije biti odigrana utakmica za treće mesto. Ulaz je besplatan.
Večeras finale letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

Posle velikih borbi u polufinalu treće izdanje letnjeg turnira u Prvomajskoj dobilo je finaliste koji će se večeras boriti za nagradu od 50.000 dinara i prelazni pehar.

U velikom finalu sastaće se ekipe Mateksa i Tigrova. Prvi finalista bio je poznat posle izuzetno neizvesnog duela između Mateksa i Prologisa u kojem je Mateks pobedio sa 1:0, dok je u drugom polufinalnom paru ekipa Tigrova pobedila Vojput u značajno efikasnijem meču sa 3:2.

Poslednje veče turnira nastavlja se utakmicom za treće mesto u kojem će se od 21 čas sastati prošlogodišnji finalisti Prologis i Vojput, a velikom finale održaće se od 22 časa, nakon čega će uslediti svečano proglašenje pobednika i dodela nagrada i pehara.

Prvoplasirana ekipa osvaja novčanu nagradu od 50.000 dinara, drugi dobija 30.000, dok će treća ekipa turnira dobiti 15.000 dinara.

Ulaz na turnir je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2952
Povezane teme

prvomajska

jkp stadion subotica

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.