Komentara: 1
Pregleda: 2069

Važna pobeda košarkaša Spartaka protiv OFK Beograda (101:90)

03.12.2014. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka sinoć u Hali sportova zabeležili su još jednu važnu pobedu, ovoga puta nad ekipom OKK Beograda rezultatom 101:90, po četvrtinama (34:23, 21:27, 23:16, 23:24) koja ih trenutno posle osam odigranih kola stavlja na četvrto mesto Prve košarkaške lige Srbije.
Važna pobeda košarkaša Spartaka protiv OFK Beograda (101:90)

Još jednom su izabranici Predraga Borilovića obradovali domaću publiku, a gostima ubacili preko 100 poena. Odlična utakmica i jednog i drugog tima, sa puno atraktivnih poteza, u kojima je mnogobrojna subotička publika uživala.

Dobro su subotički košarkaši otvorili utakmicu poenima Živkovića i Antića, ubacili protivniku u prvoj četvrtini čak 34 poena. Uspeli su gosti iz Beograda da se vrate u meč u drugoj četvrtini i na poluvreme odu sa minusom od pet poena 55:50.

U trećoj četvrtini košarkaši Spartaka stekli su dvocifrenu prednost, međutim košarkaši OKK Beograda se nisu predavali, i uspeli da smanje zaostatak, ali jedan od najboljih pojedinaca na meču Jovan Antić pobrinuo se trojkom uz zvuk sirene da pred početak četvrte deonice Spartak ima prednos od 12 poena razlike.

U poslednjoj četvrtini pokušavali su gosti da smanje prednost domaćina, ali razigrani Aleksandar Drakulić i Jovan Antić uz asistenciju ostalih igrača nisu dozvolili iznenađenje i utakmicu priveli kraju za još jednu važnu pobedu i nove bodove sa kojima Spartaka trenutno zauzima četvrtu poziciju.

U redovima domaće ekipe najefikasniji bio je Jovan Antić koji je postigao 24 poena uz tri asistencije i četiri ukradene lopte. iza njega bili su Aleksandar Drakulić sa 16, Vukan Živković i Dejan Laketa koji su postigli po 14 poena.

U sledećem kolu izabranici Predraga Borilovića gostuju u Kruševcu poslednje plasiranoj ekipi u ligi - Napretku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2069
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.