Komentara: 6
Pregleda: 8647

Uvid u nacrt plana detaljne regulacije istočnog dela obale Palića do 23. decembra

27.11.2014. u 13:07h
Izvor: Subotica.com
Služba za građevinarstvo pri Sekretarijatu za građevinarstvo i imovinu, stavila je na javni uvid nacrt plana detaljne regulacije za deo obalnog pojasa Palićkog jezera (istočni deo) kao i izveštaj o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu.
Uvid u nacrt plana detaljne regulacije istočnog dela obale Palića do 23. decembra

Javni uvid može da se obavi od 24. novembra do 23. decembra 2014. godine, radnim danima od 8-15 časova, u Gradskoj upravi Subotice, Trg Slobode 1. Zainteresovana pravna i fizička lica mogu izvršiti uvid u Plan i Izveštaj i dobiti informacije o Planu i Izveštaju u Gradskoj upravi Subotice, u Službi za građevinarstvo, Stara gradska kuća, kancelarija br. 202-1.

Primedbe na planirana rešenja u toku javnog uvida, mogu se u pisanoj formi dostaviti Službi za građevinarstvo (Uslužni centar, šalter 14 ili 15), do 23. decembra 2014. god.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 15. januara 2015. god. u 13 časova u zgradi Stare gradske kuće (u Plavoj sali), Trg Slobode br.1. Pravna i fizička lica mogu pred Komisijom za planove da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanom obliku poslate tokom javnog uvida.

Više informacija na zvaničnom sajtu Grada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 8647
Povezane teme

jezero palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.