Komentara: 0
Pregleda: 3480

Uspešna sezona za sve selekcije FK "Spartak Zlatibor voda"

19.06.2012. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Uspešna sezona za sve selekcije FK "Spartak Zlatibor voda"

Omladinski pogon FK Spartak Zlatibor vode može da se pohvali brojnim rezultatim u protekloj sezoni. Sve selekcije subotičkog superligaša ostvarile su odlične rezultate u jakoj konkurenciji. Pioniri FK Spartak u okviru kvalitetne područne fudbalske lige Subotice ubedljivo su zauzeli prvo mesto ispred pionira FK Bačka 1901. Petlići '99 godište takođe su u svom uzrastu bili prvi, dok su igrači godinu dana mlađi, u istoj ligi, zauzeli šesto mesto.

Fudbaleri godišta 2001 ostvarili su najbolje rezultate od svih selekcija, pobednici mini maxi lige za proteklu sezonu, osvojeno je prvo mesto na turnitu u Batoseku u Mađarskoj, prvo mesto na Palićkom turniru, kao i prvo mesto na završnom turniru PFS Subotice. Selekcija 2002. godište pobednici su mini maxi ligi za proteklu sezonu, osvojili su drugo mesto na mini maxi finalnom turniru za prvaka Srbije, kao i drugo mesto na festivalu fudbala u novom sadu u organizaciji FK Vojvodina. Igrači 2003 godište osvojili su treće mesto na festivalu fudbala u Novom sadu, dok je godište 2004, pobednik mini maxi lige subotica za proteklu sezonu.Takođe mogu da se pohvale i velikim brojem reprezentativaca u svim selekcijama.

Okupljanje svih selekcija zakazano je za 16 jul kada će sve selekcije krenuti na pripreme u Lepenski Vir gde će odraditi jedan deo priprema za narednu sezonu

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3480
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.