Komentara: 0
Pregleda: 1411

Uspešan vikend karatista Enpija na Kupu Srbije za kadete, juniore i seniore

15.12.2014. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
U Kruševcu je proteklog vikenda održan Kup Srbije za kadete, juniore i seniore. Kup je okupio na jednom mestu najbolje takmičare Srbije iz svih federacija.
Uspešan vikend karatista Enpija na Kupu Srbije za kadete, juniore i seniore

U konkurenciji seniora dominirali su takmičari karate kluba Enpi koji su osvojili 7 zlatnih, 1 srebrnu medalju. i 1 bronzanu medalju.

Zlatne medalje su osvojili: Petrović Aleksandra – kate, Poledica Milan – 78 kg shobu ipon, Poledica Milan apsolutna shobu ipon, Mijić Milorad – 78 kg shobu sanbon, Mijić Milorad apsolutna shonu sanbon, seniorska ekipa u borbama shobu sanbon (Mijić Milorad, Poledica Milan i Rabti Kemal), kata tim seniorki (Petrović Aleksandra, Rodić Dragana, Lazić Aleksandra)

Srebrnu medalju je osvojila seniorska ekipa u borbama shobu ipon (Mijić Milorad, Poledica Milan, Rabti Kemal)

U konkurenciji juniora zlatne medalje su osvojili: ekipa juniora u sastavu (Grbić Vladan, Jovičić Dragoslav, Otašević Dejan) – shobu sanbon i Rabti Kemal – 75 kg shobu ipon

Srebrne medalje su osvojili: Grbić Vladan + 70 kg shobu ipon, Otašević Dejan + 70 shobu sanbon, Jovičić Dragoslav apsloutna shobu sanbon, Rabti Kemal apsolutna shobu ipon, ekipa juniora u sastavu (Grbić Vladan, Jovičić Dragoslav, Otašević Dejan) – shobu ipon

Bronzane medalje su osvojili: Otašević Dejan i Grbić Vlada – apsolutna shobu ipon

U konkurenciji kadeta Anđelović Dimitrije je osvojio srebrnu medalju u borbama u apsolutnboj kategoriji, a Grbić Sanja bronzanu medalju u kategoriji – 55 kg.

Sa ovim takmičenjem završena je takmičarska sezona. Sledi polaganje za učenička karate zvanja i kratka pauza do 10. januara kada kreću pripreme za narednu takmičarsku sezonu I Prvenstvo Evrope koje će se održati u aprilu mesecu u Letoniji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1411
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.