Komentara: 0
Pregleda: 1966

Uspešan vikend džudista Spartaka - pet medalja i odlični nastupi

24.03.2015. u 17:25h
Izvor: Subotica.com
U subotu u Stepanovićevu održano je Prvenstvo Srbije za kadete, na kojem se okupilo oko 150 takmičara iz 55 klubova, među kojima su dva perspektivna takmičara iz Spartakove škole džudoa. Narednog dana održan je međunarodni turnir na Klisi, gde su Spartakovi takmičari osvojili četiri medalje.
Uspešan vikend džudista Spartaka - pet medalja i odlični nastupi

Boje Spartaka na Prvenstvu Srbije branili su Milica i Strahinja Nestorović.

Po rečim trenera Milana Bogića, u pripremi za ovaj turnir Milica i Strahinja su vredno trenirali, bili spremni za takmičarske izazove i opravdali očekivanja kluba.

Strahinja je i pored visoke temperature osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 60kg, dok je Milica u kategoriji do 52kg na kraju zauzela 5. mesto, iako po oceni rukovodstva kluba nepravedno oštećena u borbi za bronzanu medalju, ali Milica je dobila podršku kluba u kojem ističu da je ona na ovom takmičenju za njih "bronzana".

Drugog dana vikenda Džudo klub "Spartak", pod vođstvom trenera MIlana Bogića, nastupio je na međunarodnom turniru "Klisa", gde se okupilo 300 takmičara iz čak 15 zemalja, a na kojem su mladi džudisti iz Subotici osvojili cetiri medalje, i to: Veljko Jegdić i Jovan Vučetić bronzane, Vuk Bošnjak je osvojio srebrnu, dok je Jugoslav Kaćanski zablistao najsjanijom bojom - zlatnom medaljom.

Predstojećeg vikenda JK "Spartak" nastupa u Pančevu i u Budimpešti na veteranskom prvenstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1966
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.