Komentara: 1
Pregleda: 3530

Uskoro Sajam privrede u Hali sportova

27.05.2014. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Od 4. do 7. juna, u Subotici će biti održan 8. Međunarodni sajam privrede na kome će učestvovati više od 200 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Švedske, Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Crne Gore i Srbije. Izložbeni deo sajma biće održan u Hali sportova, svakog dana od 10 do 18 časova, uz besplatan ulaz za sve posetioce, dok će stručni susreti biti priređeni u Gradskoj kući.
Uskoro Sajam privrede u Hali sportova

Ilinka Vukoja, v.d. direktora JKP „Subotičke pijace“, koje je organizator sajma, naglasila je da će akcenat biti na malom biznisu i starim zanatima, te je pozvala Subotičane da posete sajam i pogledaju šta mali privrednici iz regiona mogu da ponude.

- Najveću pomoć imali smo od grada Subotice, a značajna sredstva obezbeđena su i od pokrajine, kao i od izdavanja izložbenog prostora, tako da je finansijska konstrukcija u potpunosti zatvorena – izjavila je Ilinka Vukoja.

Ivan Vojnić Tunić iz Regionalne prviredne komore, naglasio je da će na ovogodišnjem sajmu učestvovati čak šest regionalnih komora iz Srbije, tako da će biti predstavljena „privreda Srbije u malom“.

- Zemlja partner sajma je Crna Gora, pa će biti specijalno predstavljena tamošnja privreda, uz akcenat na Luku Bar, i turistička ponuda. Biće organizovan i stručni susret više klastera iz regiona, gde će se razgovarati o međusobnoj saradnji – dodao je Ivan Vojnić Tunić.

Ljuben Hristov, pomoćnik gradonačelnika za privredu, istakao je da će biti dosta novina u odnosu na prethodne godine, te da će prvi put izlagati i tri srednje škole iz Subotice.

- Pozvali smo i predstavnike svih mesnih zajednica sa teritorije grada da se predstave na sajmu, ali odziv nije bio onakav kakav smo očekivali – rekao je Hristov i dodao je da je sajam privrede u Subotici treći po veličini sajam ovog tipa u Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3530

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

regionalni sajam privrede

ljuben hristov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.