Komentara: 3
Pregleda: 4300

Uručena oprema Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice

30.01.2015. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Osnovno javno tužilaštvo uručilo je donaciju u vidu 20 aparata za fizikalnu medicinu Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice. Oprema u vrednosti od 3.116.000 dinara obezbeđena je zahvaljujući primeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja. Savremena oprema će omogućiti efikasniji rad na odeljenju, na kome se dnevno zbrine oko 350 do 400 pacijenata.
Uručena oprema Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice

Dvadesetak aparata za fizikalnu medicinu znatno će olakšati rad zaposlenima, ali i podići kvalitet zdravstvene usluge pacijentima  na Odeljenju rehabilitacije, čija je oprema stara oko četiri decenije. Na ovom odeljenju dnevno se zbrine oko 350 do 400 pacijenata, sa različitom patologijom, od najmlađeg do najstarijeg životnog doba.

Donacija je obezbeđena zahvaljujući potpisanom protokolu sa Osnovnim javnim tužilaštvom, te primeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja za dela, gde je kazna zatvora do 5 godina.

Prema rečima, portparola Osnovnog javnog tužilaštva, Vukice Vidaković ovaj institut je tokom prošle godine primenjen u 558 predmeta, pa je na taj način u humanitarne svrhe uplaćeno oko 12,5 miliona dinara.

Uručena oprema Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice

Zbog poplava, koje su tokom prošle godine zadesile našu zemlju, po preporuci Republičkog javnog tužilaštva i Ministarstva pravde, novac od primene instituta oportuniteta sada se uplaćuje na namenski račun Vlade RS, koji je otvoren za pomoć stanovništvu u poplavljenim područjima.

Izvor: RTV Yueco
Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice Donacija Službi za rehabilitaciju Opšte bolnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4300
Povezane teme

opšta bolnica

donacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.