Komentara: 5
Pregleda: 3715

Uručen znak akreditacije RRA "Panonreg"

22.04.2014. u 17:51h
Izvor: RTV Yueco
U Velikoj većnici Gradske kuće, predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave, kao i Nacionalne agencije za regionalni razvoj, svečano su uručili znak akreditacije Regionalnoj razvojnoj agenciji „Panonreg“. Dodela znaka akreditacije je potvrda da je „Panonreg“ prepoznat kao važan činilac regionalnog razvoja za teritoriju Subotice, Bačke Topole i Apatina.
Uručen znak akreditacije RRA "Panonreg"

Regionalna razvojna agencija „Panonreg“ je 14. akreditovana regionalna agencija, a 4. u Vojvodini. Prema rečima direktora Nacionalne agencije za regionalni razvoj, Miloša Ignjatovića, ovo predstavlja jedan novi koncept u radu, kako Nacionalne agencije za regionalni razvoj, tako i „Panonrega“.

Akreditacija predstavlja krunu napornog rada da Subotica, Bačka Topola i Apatin osnuju svoju razvojnu agenciju, koja će ovim lokalnim samoupravama otvoriti perspektivu za razvojne projekte.

Na sastanku predstavnika ove tri lokalne samouprave dogovoreno je da će se saradnja bazirati na razvojnim projektima vezanim za oblast infrastrukture, komunalne delatnosti, socijalne zaštite i obrazovanja.

Izvor: RTV Yueco
RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju RRA "Panonreg" dobila akreditaciju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3715
Povezane teme

agencija za regionalni razvoj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.