Komentara: 16
Pregleda: 8983

Uhvaćeno 16 migranata na Paliću i Subotici

24.11.2014. u 17:45h
Izvor: RTV Yueco
U naseljenom mestu Palić u ulici Horgoški put kod pumpe „NIS PETROL“ pripadnici policije 20. novembra 45 minuta posle ponoći zaustavili su vozilo marke „Honda “ tip „Sivic“ kojim je upravljao državljanin R. Srbije V.T. (1981) iz Beograda koji je prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije.
Uhvaćeno 16 migranata na Paliću i Subotici

Pored toga, policija je zaustavila i vozilo marke „Citroen C5“ kojim je upravljao državljanin R. Srbije J.M. (1974) iz Beograda koji je prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije i vozilo marke „Fiat Stilo“ kojim je upravljao državljanin R. Srbije Š.P. (1970) iz Beograda koji je takođe prevozio četiri strana ilegalna migranta državljana Sirije,navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva.

Istoga dana oko dva časa policijski službenici Regionalnog centra granične policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija na adresi Subotica, Banatska broj 17 gde je u stambenim prostorijama u vlasništvu osumnjičene N.Ž (1971) zatečeno skriven 8 stranih ilegalnih migranata državljana Sirije kojima je osumnjičena N.Ž. na ovaj način omogućila nedozvoljen boravak.

Protiv osumnjičenih V.T.(1981). J.M. (1974), Š.P. (1970) i N.Ž (1971) Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici podnete su krivične prijave i protiv njih je podnet optužni predlog zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi iz čl 350 st 2. Krivičnog zakonika. Akciju zajednički su sproveli pripadnici Bezbednosno-informativne agencije i policijski službenici Regionalnog centra granične policije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 8983
Povezane teme

migranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.