Komentara: 12
Pregleda: 11133

Uhapšen zbog više dela zloupotreba službenog položaja

24.07.2014. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Policijske uprave u Subotici uhapsili su i po ovlašćenju nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova G. V. H. (1964) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je, u saizvršilaštvu sa M. B. (1970) iz okoline Vrbasa, izvršio sedam krivičnih dela zloupotreba položaja odgovornog lica, saopšteno je iz ove uprave.
Uhapšen zbog više dela zloupotreba službenog položaja

Osumnjičeni se terete da su kao odgovorna lica preduzeća doo ’’Panona foods’’ iz Subotice, u toku 2013. Godine, od firme doo ’’Farmers Trade’’ iz Gunaroša i još šest pravnih lica preuzeli veću količinu različite robe koju nisu platili, niti knjigovodstveno evidentirali. Sumnja se da su preuzetu robu dalje prodavali nepoznatim kupcima i na taj način protivparavno pribavili imovinsku korist od oko 13. 800. 000, 00 dinara.

Osumnjičeni G. V. H. Će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 11133
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.