Komentara: 27
Pregleda: 14784

Uhapšen piroman sa Teslinog naselja zbog četiri krivična dela

19.11.2014. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Policijske uprave u Subotici rasvetlili su četiri krivična dela izvršena na području Teslinog naselja u Subotici i uhapsili M. S. (1995) iz Subotice.
Uhapšen piroman sa Teslinog naselja zbog četiri krivična dela

Postoje osnovi sumnje da je 19-godišnji M.S., 29. avgusta izazvao požar u podrumskim prostorijama stambene zgrade u ulici Čat Geze u kojem je jedna osoba nastradala.

Takođe, sumnja se da je M. S., u maju ove godine, paljenjem podrumskih prostorija u zgradama u Teslinoj i Pesničkoj ulici, prouzrokovao materijalnu štetu, dok je početkom jula izazvao požar u kom je upotpunosti izgorela pekara u sklopu pijace u Teslinom naselju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti i tri krivična dela izazivanje opšte opasnosti, policija je M. S. Odredila zadržavanje do 48 časova, po nalogu nadležnog tužioca, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 14784

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

hapšenje

požar

piroman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.