Komentara: 28
Pregleda: 5043

Udruženje penzionera podržalo listu “Izbor za bolji život – Boris Tadić”

13.04.2012. u 16:23h
Najbrojnija društvena organizacija u gradu, Udruženje penzionera Subotice, danas je podržala listu “Izbor za bolji život – Boris Tadić” na predstojećim izborima za Skupštinu grada.
Udruženje penzionera podržalo listu “Izbor za bolji život – Boris Tadić”

Predsednica Udruženja penzionera Dragica Lučev istakla je da je stranke koalicije konstantno brinu o unapređenju položaja najstarijih sugrađana što su pokazali uvođenjem besplatnih autobuskih karata za starije od 65 godina u gradskom saobraćaju u Subotici. Predsednica Udruženja penzionera je pozvala sugrađane da svoj glas povere listi sa brojem 1 na lokalnim izborima.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Modest Dulić rekao je da je podrška subotičkog udruženja penzionera koaliciji “Izbor za bolji život – Boris Tadić” veoma značajna i da obavezuje da se i u narednom periodu mnogo radi na poboljšanju uslova života najstarijih Subotičana.

KOALICIJA "IZBOR ZA BOLJI ŽIVOT - BORIS TADIĆ"

Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 28
Pregleda: 5043
Povezane teme

DS Subotica

Modest Dulić

udruženje penzionera

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.