Komentara: 0
Pregleda: 2426

U toku su radovi na rekonstrukciji toplovodne mreže

13.09.2011. u 13:12h
Izvor: RTV Yueco
U toku su radovi na rekonstrukciji toplovodne mreže

Radovi na rekonstrukciji toplovoda u gradu biće završeni do početka grejne sezone. Subotička Toplana intezivirala je radove na gradilištu na Prozivci. U rekonstrukciju toplovodne mreže u gradu Toplana će da uloži do 80 miliona dinara.

Stanovnici Prozivke su zadovoljni što se rekonstruiše toplovna mreža u naselju, ali su zabrinuti da radovi neće biti završeni do početka grejne sezone. Izvođenje radova ne onemogućava građane u obavljanju svakodnevnih poslova.

U toku su radovi na zameni toplovoda na delu naselja Prozivka, kod Beogradskog puta i Bajnatske ulice. Reč je vodu koji je značajan za snabdevanje Opšte bolnice Subotica toplotnom energijom.

Radovi će biti završeni do početka grejne sezone. Nakon toga će biti vraćeni u prvobitno stanje. Na ovaj način će se smanjiti rasipanje energije i računi za grejanje bi trebalo da budu manji, kažu u Toplani.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2426
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

prozivka

toplovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.