Komentara: 11
Pregleda: 9210

U toku je novogodišnje ukrašavanje grada - vratila nam se porodica Snešković

11.12.2014. u 20:04h
Izvor: Subotica.com
Bliži se kraj godine, grad iz dana u dan sa raznim detaljima sve više oživljava praznični duh i oni koji posete uži centar grada, pogotovo noću, imaju prilike da uživaju u prazničnoj dekoraciji. Jedino nam još sneg nedostaje...
U toku je novogodišnje ukrašavanje grada - vratila nam se porodica Snešković

Kao i prošle godine, Subotičane od nedavno srdačno i raširenih ruku pozdravlja mala srećna porodica Snešković, koja se nalazi između ulice Dimitrija Tucovića i Plave fontane, na zelenoj površini među borovima.

Ova tri nadasve zanimljiva snežna lika posebno su efektna noću kada i oni "ožive" uz pomoć dekorativnih svetiljki pa tako veliki broj Subotičana koristi priliku da se slika, a najviše naši najmlađi sugrađani.

U toku je dekorativno božićno - novogodišnje ukrašavanje grada. Prvi lampioni su postavljeni u centru grada i prigradskim naseljima i grad je tradicionalno okićen svetlećim ukrasima raznih oblika.

U toku je novogodišnje ukrašavanje grada - vratila nam se porodica Snešković

Ove sezone nabavljani su novi dekorativni elementi koji su danas postavljeni. Direkcija za izgradnju grada ove godine je izdvojila 1,5 miliona dinara za dekorativno osvetljenje, prenosi YuEco. Fotografije možete videti u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :) Novogodišnje ukrašavanje grada i porodica Snešković :)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 9210
Povezane teme

nova godina 2015

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.