Komentara: 0
Pregleda: 2167

U subotu se održava 2. subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu"

13.01.2015. u 12:22h
Izvor: Subotica.com
U subotu na Gradskom klizalištu u Subotici održaće se 2. subotički Kup "Melodije na ledu" na kojem će učestvovati klizači iz Subotice, Novog Sada, Beograda, ali i inostranstva. Takmičenje će početi u 12 i trajati do 18 ćasova, a na kraju će biti podeljene medalje i plakete najboljima.
U subotu se održava 2. subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu"

Otvoreno prvenstvo Subotice "Melodije na ledu" je takmičenje koje se organizovalo prvi put 1979. godine. i sa prekidima trajalo do 2003. Uprava KK "Spartak" je u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i Savezom hokeja i klizanja Vojvodine odlučila da ponovo reaktivira takmičenje, koje se posle 10 godina pauze 2013. ponovo vratilo na subotički led.

Organizator takmičenja je Klizački klub "Spartak" uz podršku Pokrajinskog sekreterijata za sport i omladinu i Grada Subotice. Očekuje se učešće oko 50 takmičara uzrasta od 7 do 13 godina.

Prvobitni termin za održavanje ove klizačke manifestacije bio je 28. decembara, ali je na sam dan odložen zbog snežnih padavina koje su sprečile neke od učesnika da da vreme dođu u Suboticu. Novi termin je 17. januar.

Ulaz na klizalište tokom trajanja subotičkog Kupa je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2167

Povezana vest

Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

gradsko klizalište

melodije na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.