Komentara: 40
Pregleda: 22310

U požaru na Teslinom nastradala starica, četvoro povređenih

29.08.2014. u 14:41h > 16:08
Izvor: Agencija "Tanjug"
Jedna starica je preminula, a četiri osobe, među kojima i dvoje dece, povređene su u požaru koji je izbio jutros u stambenoj zgradi u subotičkom Teslinom naselju. Na licu mesta, u Ulici Čat Geze broj 11 oko 11.00 časova policija je završavala uviđaj.
U požaru na Teslinom nastradala starica, četvoro povređenih

Kako je izjavila Mihaela Budimski, portparolka Hitne pomoći Doma zdravlja Subotica, njihove ekipe su primile poziv oko 5.20 sati, a na licu mesta su konstatovali smrt jedne žene starije dobi od posledica požara i izloženosti dimu.

Hitna pomoć, prema njenim rečima, transportovala je četiri pacijenta na Urgentno odeljenje Opšte bolnice, među kojima i dvoje dece, koji su se žalili na gušenje.

Portparolka Opšte bolnice Dragana Stojanović potvrdila je da su jutros oko šest časova ujutro na odeljenje primljeni desetogodišnja S.J. i jedanaestogodišnji S.Z., kao i S.S. (38) i M.M. (34). Svi oni, prema njenim rečima, nakon obavljenih pregleda imaju dobre nalaze i najverovatnije tokom dana će biti pušteni kući.

U požaru na Teslinom nastradala starica, četvoro povređenih

Prema rečima očevidaca, u požaru je stradala 69-ogodišnja S.M. Pojedini stanari kažu da se miris dima osetio već oko 3.00 sata ujutro, a da se kasnije čulo komešanje, iskakanje stanara kroz prozor iz stanova koji su bliži prizemlju.

Prema onome što se može videti na licu mesta, požar je izbio u podrumu, ali se nije proširio na gornje spratove. Nedaleko od te zgrade zapaljen je i jedan automobil marke "zastava 128".

Vatrogasno - spasilačkoj jedinici je jutros u 04.45 časova prijavljen požar u podrumskim prostorijama, stambene zgrade, u ulici Čat Geze u Subotici, u kojem je jedna osoba nastradala, dok su četiri osobe zatražile lekarsku pomoć. Na mesto događaja, odmah su upućene četiri vatrogasne ekipe, koje su tokom evakuacije stanara, u jednom od stanova, zatekli beživotno telo starije ženske osobe. Požar je ugašen, a uviđaj su izvršili tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici, pripadnici Policijske uprave u Subotici i uviđajna ekipa Odeljenja za vanredne situacije. Uzroci požara se utvrđuju, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotica.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju Požar na Teslinom naselju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 22310

Povezana vest

Povezane teme

požar

vatrogasci

teslino naselje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.