Komentara: 0
Pregleda: 2593

U petak popodne pad pritiska vode u Subotici i na Paliću

20.04.2015. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na vodovodnoj mreži u petak tokom popodneva i predvečerja će u celom gradu, uključujući i prigradsko naselje Palić, biti značajno oslabljen pritisak, te je moguće da stanovi na višim spratovima zgrada ne budu uopšte imali vodu tokom troiposatne intervencije.
U petak popodne pad pritiska vode u Subotici i na Paliću

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava građane Subotice, Palića i Velikog Radanovca, da će u petak, 24. aprila, od 15,30 do 19 časova zbog zakonom obavezujuće godišnje revizije transformatorske stanice na centralnom Vodozahvatu 1 u Subotici, isti biti van funkcije.

Zbog ovih radova značajno će biti umanjen pritisak u celom gradu, uključujući i naselja Palić i Veliki Radanovac. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje do 19,30 časova

Ovi radovi su prvobitno bili predviđenu za proteklu subotu, ali su iz tehničkih razloga pomereni za danas. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" se zahvaljuju potrošačima na razumevanju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2593
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

vodovod Palić

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.