Komentara: 0
Pregleda: 5590

U nedelju 3. Northside tuning show

26.06.2015. u 16:56h
Izvor: Subotica.com
Tuning styling show održaće se po treći put u okviru druge kasarne na Palićkom putu (Palićki put bb). Organizator je North side tim. Cilj manifestacije je da okupi vlasnike i ljubitelje modifikovanih automobila, a takmičenje će biti i međunarodnog karaktera pošto su učešće najavili gosti iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i drugih država iz okruženja.
U nedelju 3. Northside tuning show

Pored najavljenog velikog broja takmičara iz Srbije i inostranstva koji će predstaviti svoje modifikovane automobile, posetioce će zabavljati DJ, go-go igračice i hostese.

Kategorije u kojima će se takmičari nadmetati su Db auspuha (glasnoća aupuha), najniži automobil, najbolji auto izložbe (po glasovima publike) i najglasniji auto izložbe. Biće proglašene najbolje felne, enterijer i generalna prezentacija (utisak).

Pored takmičarskog dela modifikovanih vozila održaće se i takmičenje u nošenju felni i guranju džipa.

Manifestacija se održava u nedelju, a zvaničan početak je od 11 časova. Ulaz za posetioce je besplatan dok kotizacija (naknada za učešće) za takmičare iznosi 1000 dinara.

Organizatori su najavili da bez obzira na potencijalno nepovoljne vremenske prilike, odnosno najavljenu mogućnost padanja kiše za vremene održavanja manifestacije, sve će se održavati po planu, a pozivaju se posetioci da dođu u što većem broju da pogledaju na desetine modifikovanih automobila i motocikala, kao i prateći sadržaj koji prati ovakva dešavanja.

U nedelju 3. Northside tuning show

U nedelju 3. Northside tuning show

U nedelju 3. Northside tuning show

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5590
Povezane teme

druga kasarna

north side tuning show

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.