Komentara: 7
Pregleda: 13819

U jučerašnjem nevremenu najviše poziva zbog polomljenih grana i izvaljenih stabala

31.07.2014. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
Povodom nevremena koje je u sredu, 30. jula 2014. godine, oko 22 časa, zahvatilo grad Suboticu, komunalna policija je na osnovu poziva građana, kao i na osnovu ličnih zapažanja, obišla teren i konstatovala da su najčešće posledice jake kiše i vetra olujne jačine izvaljena stabla i prelomljene grane. Stradalo je i više objekata i putničkih vozila, stoji u saopštenju Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove grada Subotice
U jučerašnjem nevremenu najviše poziva zbog polomljenih grana i izvaljenih stabala

Primljeno je preko 50 telefonskih poziva građana, koje su se najviše odnosile na centar grada (Park Rajhl Ferenca, Bose Milićević, Matije Korvina i Subote Vrlića), naselje Tokio (Ivana Gorana Kovačića, Pavla Štosa, Trg Lazara Nešića, Šenoina, Sonje Marinković, Evgenija Kumičića, Šolohova), ulice Braće Radić i Prvomajska, blok ulica Banijske, Segedinskog puta, Partizanskih baza i Petrinjske, blok ulica u MZ „Novi grad“ (Marije Kiri, Slavonska, Rade Končara, Gelerta Perla, Njegoševa) i Plitvičkoj ulici kod broja 27.

Komunalni inspektori su obišli i dečja igrališta na teritoriji ugroženih delova grada i ista stavili u prioritet kod ovlašćenih preduzeća za uklanjanje polomljenih grana.

U jučerašnjem nevremenu najviše poziva zbog polomljenih grana i izvaljenih stabala

U saradnji sa dežurnim ekipama JKP „Čistoća i zelenilo“, JKP „Vodovod i kanalizacija“, JP „Elektrovojvodina“, policije i Vatrogasne čete, još u toku trajanja padavina pristupilo se saniranju i otklanjanju nastale štete.

Patrole komunalne policije kontinuirano obilaze teren, a komunalni inspektori nadgledaju rad komunalnih preduzeća na terenu.

Izvor: Subotica.com
Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 13819

Povezana vest

Povezane teme

nevreme

nevreme u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.