Komentara: 2
Pregleda: 6874
Foto

U Dudovoj šumi održano takmičenje u uličnom vežbanju

26.04.2014. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
Po lepom i sunčanom vremenu u Dudovoj šumi danas je održano sportsko dešavanje koje je okupilo ljubitelje uličnog vežbanja i sve one koji vole izazove ovakvog tipa. U pitanju je takmičenje u vežbama snage i izdržljivosti, koje u kombinaciji sa atletskim i gimnastičkim sposobnostima testira učesnike u različitim disciplinama. Takmičenje je imalo i humanitarni karakter.
U Dudovoj šumi održano takmičenje u uličnom vežbanju

U cilju promovisanja rekreativnog sporta, Kancelarija za mlade je podržala inicijativu neformalne grupe “Bar Devils” da se održi ovo takmičenje u uličnim vežbama (street wokout), Takmičenje je imalo i humanitarni karakter i prijave (po disciplini) su bile simboličnih 50 dinara koji su odlazili u taj fond.

Stotinjak mladih okupilo se danas u Dudovoj šumi, od kojih je dvadesetak uzelo učešće u takmičenju u raznim disciplinama uličnog vežbanja. Na dešavanju je bio prisutan i veći broj broj prolaznika koji su iskoristili priliku da po lepom vremenu zadrže i prate akrobacije i razne atletske performanse koje su izvodili dečaci uzrasta od 8 do 16 godina.

Na mestu događaja bilu su prisutni i volonteri Kancelarije za mlade koji su razgovarali sa mladima na temu zdrave ishrane i kvalitetnom provođenu slobodnog vremena.

U Dudovoj šumi održano takmičenje u uličnom vežbanju

Izvor: Subotica.com
Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout) Takmičenje u uličnim vežbama (street workout)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6874

Povezana vest

Povezane teme

dudova šuma

kancelarija za mlade

street workout

ulično treniranje

bar maniacs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.