Komentara: 0
Pregleda: 2099

U Domu zdravlja još uvek ima MMR vakcina

15.08.2014. u 12:38h
Izvor: Subotica.com
Iz Doma zdravlja stiže informacija da u ovoj ustanovi još uvek ima MMR vakcina te pozivaju roditelje koji još nisu vakcinisali svoju decu da to mogu da učine u Službi za zdravstvenu zaštitu žene i dece, tzv. Dečijem dispanzeru.
U Domu zdravlja još uvek ima MMR vakcina

Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece obezbeđuje potpunu zdravstvenu zaštitu žena i dece do završene srednje škole, omladine, trudnica i porodilja. Ova služba sprovodi vakcinaciju prema programu obavezne imunizacije stanovništva, kao i obavlja preventivne zdravstvene zaštite dece do završene srednje škole i žena u vezi sa trudnoćom i porođajem i materinstvom.

Dom zdravlja Subotica zahvaljuje se roditeljima na dobroj saradnji i odzivu na vakcinaciju MMR vakcinom i napominju da te vakcine još uvek ima te pozivaju roditelje da dovedu svoju decu svaki dan od 7 do 20 časova u Dečiji dispanzer koji se nalazi u ulici Đure Đakovića 14.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2099
Povezane teme

dispanzer

dečiji dispanzer

vakcinisanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.