Komentara: 0
Pregleda: 4636

Tribine u Srednjoj medicinskoj školi

01.12.2015. u 17:26h
Izvor: RTV City
Sinoć je u Srednjoj medicinskoj školi održana druga tribina Istine i zablude o marihuani u okviru projekta projekta "Saznaj više sačuvaj život", koji je započet početkom proteklog meseca.
Tribine u Srednjoj medicinskoj školi

Organizatori projekta su Udruženje građana Restart, Zavod za javno zdravlje, Kancelarija za mlade i domaćin Srednja medicinska škola.

Prva tribina „Da li se poznajemo“ posvećena je roditeljima i učenicima, dok je poslednja zakazana za petak, koju će voditi psihiološkinja Jelena Vujačić sa članovima udruženje Restart, bivšim i lečenim zavisnicima opojnih droga i koja je zakazana za petak, 4. decembar 18 časova u Srednjoj medicinskoj školi.

Stručne aspekte teme o istinama i zabludama o marihuani predstavila je dr Nada Kosić Bibić, načelnica gradskog Centra za promociju zdravlja u okviru Zavoda za javno zdravlje.

Izvor: RTV City
Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život" Tribina "Saznaj više sačuvaj život"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4636
Povezane teme

srednja medicinska škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.