Komentara: 2
Pregleda: 2345

Tri gola Alegre Poljak za pobedu nad LASK Crvenom zvezdom

04.10.2015. u 17:04h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici danas je odigran meč 6. kola Super lige za žene u kojem je Spartak dočekao i savladao LASK Crvenu zvezdu rezultatom 3:0. Plavo-bele iz Subotice već u četvrtak očekuje prvi meč 1/16 finala Lige šampiona u kojem dočekuju nemački Volfsburg.
Tri gola Alegre Poljak za pobedu nad LASK Crvenom zvezdom

Spartak je slavio u derbiju protiv Crvene zvezde sa 3:0 golovima Alegre Poljak. Gošće su početkom meča imale dobru priliku da povedu, ali je nisu iskoristile što je najbolje kaznila Alegra Poljak i u 11. minutu donela prednost svom timu nakon asistencije Željke Radanović.

Nešto kasnije Mirela Tenkov je pokušala da izjednači, glavom je uputila udarac, ali je lopta završila u rukama Kostićeve. Dominatnija igra Spartaka i nova prilika da udvostruče prednost u 33.minutu. Krstićeva je izvela slobodan udarac iskosa sa desne strane, lopta je isla pravo pod prečku,Vukovićeva je uz veliki napor uspela da je izbaci u korner.

Drugo poluvreme je donelo još bolju igru domaćih. Poljak je uputila udarac sa desne strane u dalji ugao, lopta se odbila od stativu i završila u mreži za 2:0. Nisu se predavale igračice Zvezde, u nekoliko navrata su pokušale da ugroze gol Spartaka, međutim odlična odbrana Golubica odolela je svim napadima.

U 75. minutu Matićeva je imala izvanrednu priliku, Vukovićeva je ipak bila sigurna. Samo minut kasnije Alegra Poljak je ponovo zatresla mrežu Beograđanki posle odlične  asistencije Marije Ilić.

Spartak – Crvena zvezda 3:0 (1:0)
Poljak 11', 52' i 76' minut

Spartak: Kostić, Vajda, Radanović, Malešević, Poljak, Filipović (Marenić), Nikolić, Ilić, Matić, Ngaska Leone. Crvena zvezda: Vuković, Arandjelović (K. Đorđević), Stefanović (Stojanović), Janković (T. Đorđević), Miladinović (Bobić), Kruz, Pantelić (Trišić), Erac, Tenkov, Mijatović, Blagojević.

Ovo je Spartakova deseta uzastopna pobeda protiv "ljutog rivala" iz Lazarevca. Crveno-bele su poslednji put savladale "golubice" u novembru 2012. godine, od tada sve prvenstvene mečeve Spartak nije gubio.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2345
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.