Komentara: 8
Pregleda: 2583

Tretiranje krpelja od 30. avgusta do 5 septembra u Subotici i na Paliću

27.08.2014. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
Sekretarijat za lokalni ekonomski razvoj, privredu, poljoprivredu, komunalne poslove i zaštitu životne sredine u saradnji sa Veterinarskim zavodom Subotica obaveštava javnost da će na široj teritoriji Grada Subotice i naselja Palić, u periodu od 30. avgusta do 5. septembra, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, biti sproveden tretman protiv krpelja.
Tretiranje krpelja od 30. avgusta do 5 septembra u Subotici i na Paliću

Preparati kojima će biti urađen tretman protiv krpelja su otrovni za pčele, pa se mole pčelari da košnice izmeste 5 km od lokacije gde će biti srpovedene mere sanacija krpelja, u vremenskom intervalu od 24 sati.

Lokacije na teritoriji Subotice su: Dudova šuma sa okolinom oko Pravoslavnog groblja i bazena, Lenjinov park, okolina Spartakovog stadiona i Aleksandrovačke bare, Park Ćirila i Metodija, park kod obdaništa ’’Šumice’’, okolina Majdana, Park Prozivka, kao i dečije igralište u MZ Peščara.

Tretman na teritoriji Palića biće sproveden na sledećim lokacijama: Park Narodnih Heroja, obod Krvavog jezera, travnate površine kod Hotela Prezident i meteorološke stanice, deo od Jedriličarskog kluba do terena na Muškom štrandu, zelene površine u ulici Kizura Ištvana i u parku oko Letnje pozornice i Velike terase.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2583
Povezane teme

krpelji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.