Komentara: 66
Pregleda: 7697

Traktoristi zaustavljeni na putu ka Beogradu

24.11.2015. u 17:11h
Poljoprivrednici Vojvodine krenuli su u protestnu vožnju traktorima ka Beogradu. U mnogim mestima zaustavila ih je policija i zabranila im nastavak vožnje.
Traktoristi zaustavljeni na putu ka Beogradu

I traktoristi sa severa Bačke krenuli su ka jugu. Namera im je bila da protestnom vožnjom iskažu nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Poljoprivrednici koji su danas krenuli traktorima ka Beogradu pokušavaju da policijske blokade zaobiđu prolaskom kroz atarske puteve, nakon što ih policija zaustavlja odmah po izlasku iz njihovih opština.

Poljoprivrednik iz Subotice koji je ujedno poslanik Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine Daniel Kovačić rekao je za agenciju Beta da je iz Subotice jutros krenulo oko 30 traktora i da ih je policija zaustavila već dva puta.

Traktoristi zaustavljeni na putu ka Beogradu

"Saobraćajnu policiju smo zaobišli tako što smo sišli traktorima na atarske puteve, međutim ukoliko pošalju interventnu jedinicu, što očekujemo, pitanje je kako ćemo dalje nastaviti i to će biti ugrožavanje naših prava", rekao je Kovačić.

On je dodao da poljoprivrednici razmatraju i opciju da, ukoliko ih policija spreči u nameri da stignu do Beograda, blokiraju put.

"Policija ne želi nikome da dopusti da stigne do Beograda i logičan sled je da paori zbog nezadovljstva i iz protesta blokiraju puteve", kazao je Kovačić.

Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu Poljoprivrednici zaustavljeni na putu prema Beogradu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 66
Pregleda: 7697

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.