Komentara: 28
Pregleda: 7259

Toplana poklanja mesec dana besplatnog osiguranja

13.12.2012. u 17:01h
Izvor: RTV Yueco
Javno komunalno preduzeće “Subotička toplana” potpisalo je Ugovor o osiguranju imovine svojih korisnika sa kompanijom Delta Generali osiguranje i Sogaz osiguranje Novi Sad. Svim potrošačima Subotička toplana će povodom božićnih i novogodišnjih praznika pokloniti mesec dana besplatnog osiguranja.
Toplana poklanja mesec dana besplatnog osiguranja

Direktor Subotičke toplane, Pero Rikić i direktor Regionalnog centra Delta Generali Vladimir Borđoški potpisali su ugovor o osiguranju svojih korisnika. Uz račune za grejanje na adrese potrošača biće razdeljeni i pamfleti o osiguranju.

Poklon osiguranja za korisnike podrazumeva besplatnu uslugu osiguranja tokom januara 2013.godine. Reč je o osiguranju stambenog prostora i drugih vrsta rizika i oštećenja, osim od oštećenja koja su nastala usled naglog otapanja snega.

Subotička toplana ima 9850 korisnika u kategoriji domaćinstva. Pamfleti o mogućnostima osiguranja će se štampati na srpskom i mađarskom jeziku. Subotička toplana je drugo preduzeće u Srbiji koje je potpisalo ovakav ugovor.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 7259
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

delta generali

osiguranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.