Komentara: 8
Pregleda: 3895

Toplana isprobava novi kotao

09.11.2016. u 14:32h
Izvor: Subotica.com
JKP "Subotička toplana" je završila ugradnju novog vrelovodnog kotla snage 35 MW, koji uskoro ulazi u proces proizvodnje toplotne energije.
Toplana isprobava novi kotao

Hladne probe su uspešno sprovodene, a radi zadovoljenja tehničkih propisa iz oblasti opreme pod pritiskom, potrebno je izvršiti i tople probe, odnosno ispitivanje i podešavanje kotla u radnom režimu.

Navedene aktivnosti vršiće se u periodu od petka  11. novembra do nedelje 20. novembra, uglavnom u kasnim večernjim i noćnim satima sa ciljem što manjeg remećenja komfora korisnika sistema daljinskog grejanjai u tom periodu su moguće kratkotrajne smetnje u isporuci toplotne energije, navodi se u saopštenju Toplane.

Tokom nekoliko dana u tom periodu Toplana neće praviti noćne redukcije režima grejanja, već će se grejanje i tokom noćnih sati odvijati prema režimu predviđenim za dnevne uslove.

Iz JKP "Subotička toplana" podsećaju korisnike da na svojim grejnim telima putem radijatorskih ventila mogu da regulišu stepen isporuke toplotne energije noću i time sebi, na manuelan način, mogu omogućiti zadovoljavajući režim isporuke tokom noćnih sati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3895
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

gradska toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.