Komentara: 0
Pregleda: 2159

Teniski turnir u Dudovoj šumi privodi se kraju

23.05.2014. u 09:37h
Izvor: Subotica.com
Na terenima Teniskog kluba "Spartak" u Dudovoj šumi privodi se kraju 13. Međunarodni teniski turnir za dečake i devojčice do 14 godina. Turnir je otvoren 19. maja, a posle sutrašnjih finala u obe konkurencije, koja počinju u 10 časova, biće poznati pobednici II Memorijalnog turnira "Stevan Kukaras".
Teniski turnir u Dudovoj šumi privodi se kraju

Svečano otvaranje ovog turnira bilo je otkazano u znak solidarnosti sa stanovništvom iz ugroženih područja, ali sportsko takmičenje se nastavilo i u subotu će biti održano finale u obe polne konkurencije. Finala će se održati od 10 časova, a proglašenje pobednika se očekuju oko 11,30 časova.

Teniski klubovi "Spartak" i "Palić" odlučili su da iskoriste ovaj turnir i organizuju humanitarnu akciju kroz koju će prikupljena sredstva od kotizacija i dobrovoljnih novčanih priloga uplatiti na namenski račun Republike Srbije za ugrožene od poplava.

Finale II Memorijalnog turnira "Stevan Kukaras" je u subotu 24. maja sa početkom 10 casova na terenima Tenis kluba "Spartak" u Dudovoj šumi, a humanitarni turnir će poceti nakon finala na međunarodnom turniru. Doniranje novčanog priloga biće moguće u kutijama koje će se nalaziti pored terena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2159
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir do 14 godina

dudova šuma

teniski turnir

tenis klub palić

teniski klub palić

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.