Komentara: 1
Pregleda: 1844

Teniser Spartaka Oliver Sabo Rac osvojio turnir u Novom Sadu

24.02.2015. u 09:24h
Izvor: Subotica.com
U Novom Sadu za vikend je održano dvoransko prvenstvo Vojvodine za tenisere i teniserke do 12 godina starosti, na kojem je TK "Spartak" nastupio sa 5 takmičara.
Teniser Spartaka Oliver Sabo Rac osvojio turnir u Novom Sadu

Turnir B kategorije održan je od 21. do 23. februara na terenima TK "Elit" u Novom Sadu, a iz Subotice je učestvovao pet dečaka. Najbolji rezultat postigao je Oliver Sabo Rac koji je i osvojio turnir, savladavši u finalu Petra Bašića Palkovića  rezultatom 6:7 (5:7), 6:1, 6:2.

Oliver Sabo Rac (2003) već duže vreme niže sjajne rezultate - bio je pobednik "Chips Way" Mišinog memorijala, teniskog turnira I kategorije u TK "Olimp" na Zvezdari, pobednik turnira III kategorije OP "Subotica" u TK "Spartak", OP Novog Sada u TK "Novi Sad 2002", OP Bačke Topole i finalista OP Pančeva, teniskog turnira II kategorije u TK "Mladost".

Inace oba tenisera koja su odmerila snage u finalu dvronaskog prvenstva u Novom Sadu treniraju kod istog trenera - Danila Šakića.

U konkurenciji devojčica najbolja je bila Jovana Cvetković koja je u finalnom meču savladala Miu Marjanović rezultatom 6-1, 7-5.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1844
Povezane teme

teniski turnir

tenis klub spartak

oliver sabo rac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.