Komentara: 28
Pregleda: 5961

Taksisti na razgovorima sa predstavnicima lokalne samouprave

26.01.2015. u 15:22h > 15:37
Izvor: Subotica.com
Protestne vožnje taksista su nastavljane i danas. Kako saznajemo, predstavnici Saveza taksi udruženja će se u sredu u 10 časova sastati sa predstavnicima lokalne samouprave radi mogućeg postizanja dogovora. Od ovih pregovora zavisi da li će taksisti nastaviti sa protestnim vožnjama po Subotici ili ne.
Taksisti na razgovorima sa predstavnicima lokalne samouprave

Da podsetimo, taksisti su nezadovoljni radom Komunalne policije i Inspekcije, traže da grad donese Plan programa o organizovanju auto-taxi prevoza, a time reši problem stajališta i broja vozila.

Taksisti traže reprogram plaćanja dugova za porez, te se žale na nepostojanje trepćućeg zelenog svetla i tajmera na raskrsnici kod Patrije zbog čega je veliki broj vozila zbog gužve u prekršaju.

Kolona taksi vozila je danas, kao i prethodnih dana, krenula od auto pijace, krećući se Somborskim putem, zatim Rudić ulicom do Mlečne pijace, Zmaj Jovinom i Đure Đakovića do Maksima Gorkog i Štrosmajerovom do Gradske kuće. I tako nekoliko puta do 12 časova.

Izvor: Subotica.com
Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista Protestna vožnja taksista
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 5961

Povezane vesti

Povezane teme

taksi

taxi udruženje

taksi udruženje

taksi prevoz

štrajk taksista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.