Komentara: 0
Pregleda: 2024

Takmičenje u jedrenju "2. Reful Kup" za vikend na Palićkom jezeru

23.04.2015. u 18:28h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" za vikend (25. i 26. april) organizuje na Palićkom jezeru 2. Reful Kup - međunarodno takmičenje u jedrenju na kojem se očekuje preko 70 takmičara.
Takmičenje u jedrenju "2. Reful Kup" za vikend na Palićkom jezeru

Jedriće se na Palićkom Jezeru, a regatni odbor će biti smešten kod Sokolovca (Veslački klub). Organizator najavljuje učešće preko 70 takmičara iz 10 jedriličarskih klubova iz Srbije i Makedonije, ukupno 82 jedrilice po klasama.

Od klubova koji će ovaj vikend učestvovati na sada već tradicionalnom Reful Kupu pored domaćina JK "Reful" učestvovaće i klubovi JK "Vojvodina", JK "Optimist", JK "Palilula", JK "Gemax", JK "Zemun", JK "Zoran Radosavljević",  JK "Palić", JK "Panonija", kao i klub iz Makedonije.

Takmičenje će biti održano praktično u svim klasama - Optimist, Laser i 470. Organizator je obezbedio nagrade za prva tri mesta

JK "Reful" poziva građane da posete Palićko jezero i uživaju u ovoj prelepoj manifestaciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 2024
Povezane teme

jedriličarski klub reful

reful kup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.