Komentara: 1
Pregleda: 3439

Sutra počinje Sajam privrede u Subotici

05.06.2012. u 16:18h
Izvor: SuMedija
Šesti Međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici se otvara u sredu, 06. juna u 11 časova. Na sajmu, koji se održava u Hali sportova od 06. do 09. juna, učestvuje 238 izlagača iz osam zemalja.
Sutra počinje Sajam privrede u Subotici

Sajam će otvoriti predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, a gostima i posetiocima ove manifestacije će se obratiti Eyal Naor, zamenik šefa misije Ambasade Izraela u Srbiji i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Subotički sajam privrede će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati, ulaz je besplatan,.pa izlagači na 56 štandova iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Izraela, Italije i Slovenije mogu očekivati i veliku posetu građana Subotice.

Po prvi put od kako postoji, ovu manifestaciju promoviše i ambasadorski tim Subotice formiran pri Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj – Naled, koji čine predstavnici ambasade Izraela i kompanije „Tigar”.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3439
Povezane teme

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

regionalni sajam privrede

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.