Komentara: 6
Pregleda: 3413

Sutra 26. sednica Skupštine grada

27.11.2014. u 12:49h
Izvor: Subotica.com
Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada između ostalog naćiće se budžet grada, plan za prihvatiliše pasa i mačaka u Ganjo šoru, kao i verifikacija četverogodišnjih mandata 11 direktora Javnih preduzeća koje je pre nekoliko dana GV dalo na usvajanje.
Sutra 26. sednica Skupštine grada

Po dosada utvrđenim tačkama dnevnog reda, prva od ukupno 28 će biti donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada za 2014.godinu, zatim će uslediti donošenje Odluke o donošenju Plana generalne regulacije XI – deo zone „ Dudova šuma, kao i o izradi Izmene dela Plana detaljne regulacije za deo prostora MZ "Kertvaroš" između ulica Banijska, Kireška, Partizanskih baza i Ulice Alekse Šantića u Subotici za blokove 2, 3 i 6 

Jedna od važnijih tema za građane ovog grada će biti donošenje Odluke o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju kompleksa prihvatilišta za napuštene i izgubljene životinje (pse i mačke ) u bloku 11.5. severozapadno od ulice Ganjo šor (IX nova), ali i dve tačke vezane za predstojeći grejni period, tačke koje tiču donošenja Odluke o izmeni Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom i Odluke o izmeni Tarifnog sistema za obračun isporučene toplotne energije za tarifne kupce.

Jedna od tema sutrašnjeg zasedanja biće i donošenje Odluke o modelu, metodu i merama za pripremu i rasterećenje subjekta privatizacije JP “Radio Subotica”.

Kao segment sa najviše tačaka - imenovanje direktora javnih preduzeća verovatno će se sprovesti samo protokolarno jer su to manje više ljudi koji su dosada vodili ova preduzeća kao privremeni vršioci. Žušća rasprava mogla bi da se desi kod tačke imenovanja direktora JKP "Subotička toplana", jer tu je konkurencija bila... velika.

Predlozi za imenovanje direktora JP možete da pogledate u povezanoj vesti.

Prenos sednice možete da pratite, kao i dosada, na našem sajtu sutra sa početkom u 9 časova. Gledaoci preko TV ekrana močiće sednicu da prate na YuEco televiziji, dok će Radio Subotica prenositi samo zvučno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3413

Povezane vesti

Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

sednica skupštine grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.