Komentara: 0
Pregleda: 2856

Summer3p festival Workshop Art i Postfestum

22.11.2014. u 17:13h
Izvor: Subotica.com
Summer3p festival je i ove godine veoma aktivan tokom jeseni: najavljujemo vam vrlo zanimljivu izložbu, kao i žurku na kojoj će nastupiti istaknuti predstavnici domaće elektronske scene iz Subotice.
Summer3p festival Workshop Art i Postfestum

U ponedeljak od 18 časova u Modernoj galeriji "Likovni susret" biće otvorena izložba pod nazivom "Summer3p Workshop Art".

Prikazaće se radovi nastali na Summer3p radionicama dva umetnika iz Subotice: akademskog slikara Emila Kadrića i umetnika Jugoslava Ćuge Sivića, koji godinama unazad sarađuju sa Summer3p festivalom. Takođe će biti predstavljena atraktivna selekcija foto i video materijala sa prethodnih izdanja Festivala.Muziku na otvaranju će puštati DJ Chrono, izložba će trajati do 28. novembra.

Podsećamo vas da su dve fotografije sa Summer3p festivala 2009. godine ušle u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award. UK Festival Awards je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji, kada su festivali u pitanju. Summer3p se tada našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao jedini festival iz Srbije i regiona.

Summer3p festival Workshop Art i Postfestum

Događaj pod nazivom Summer3p Postfestum održaće se u subotu, 29. novembra, na Ženskom štrandu kraj jezera Palić. Nastupiće DJ reprezentacija subotičke elektronske scene u sastavu:

  • Kibz & Dfndr (Speed Progres, Atonal)
  • Chrono & Acaloon ft. Bobby Shepard (Live violin), Progressive Passion, iFACe, Balkan Connection
  • Guntar (Balkan Beat Brothers)
  • Needle (SDL Recordings)
  • Kohajda (Lakeside Finest)

Ulaz je slobodan.

O uspehu i kvalitetu Summer3p festivala govori u prilog i to da je 2012. godine ugledni engleski časopis The Guardian na svom sajtu dao pregled od osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama. Pod nazivom Summer3p: Serbian SPA predstavljen je i Summer3p kao festival elektronske muzike u kojoj možete uživati iz udobnosti „gigantskog džakuzija“. Ovo je još jedno priznanje za zanimljiv koncept Summer3p festivala, ali i za veliki entuzijazam koji organizatori, NVO AŠC, svake godine ulažu da bi napravili jedan od najboljih festivala u ovom delu Evrope.

Festival je pokrenut 2003. godine sa osnovnim ciljem da animira omladinu Subotice i ponudi drugačiji i viši standard zabave. Održava se svake godine u drugoj polovini jula meseca i do sada ga je posetilo blizu 100.000 ljudi. Organizator se trudi da svake godine predstavi svetske trendove iz domena zabave, sporta, muzike i ukaže da sveprisutni kič i šund guši kreativnost i raznovrsnost.

Summer3p online:
www.summer3p.org
www.facebook.com/summer3p

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2856
Povezane teme

summer3p

summer3p festival na paliću

izložba slika

moderna galerija likovni susret

izložba likovnih radova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.