Komentara: 5
Pregleda: 6092

Subotičke pijace kvalitetne i sigurne

09.06.2016. u 18:10h
Izvor: RTV Yueco
Sa nadležnima iz subotičkih pijaca uverili smo se u kvalitet hrane koju možete kupiti na mlečnoj pijaci. Sa većim temperaturama više se kontrolišu suhomesnati proizvodi. Važno je da se lako kvarljiva roba drži u rashladnim uređajima kako nebi došlo do neželjenih posledica. Na svim pijacama u gradu vodi se računa kako o higijeni tako i o propratnim stvarima.
Subotičke pijace kvalitetne i sigurne

Roba koja se prodaje na pijacama u gradu je odgovarajućeg kvaliteta. sami proizvođači moraju da vode računa o svojim proizvodima. Posebna pažnja treba da se obrati na vitrine koje uvek moraju da budu dobro zatvorene. U letnjim mesecima češće se obilaze pijace, a samim tim je pojačana kontrola suhomesnatih i mlečnih proizvoda, kao i slatkiša.

Mlečni proizvodi moraju da se čuvaju na propisanoj temperaturi. Kod Jelene Jovčeski, koja na mlečnoj pijaci prodaje pet godina kvalitet je na prvom mestu. I mi smo se uverili i probali nešto od njenih proizvoda.

Subotičke pijace imaju dobru saradnju sa inspekcijskim službama i proizvođačima, tako da građani nemaju razloga za brigu. Kada je u pitanju prodaja svežeg voća i povrća situacija je ista.

Vesna Balažić više od dvadeset godina prodaje voće na mlečnoj pijaci. Kako nam je sama rekla, kvalitet je i kod nje na prvom mestu. Mušterije dobro znaju šta kupuju i uvek se vraćaju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6092
Povezane teme

cene na subotičkim pijacama

mlečna pijaca

subotičke pijace

jkp subotičke pijace

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.