Komentara: 12
Pregleda: 4285

Subotička bolnica među najboljim

19.10.2011. u 17:23h
Izvor: RTV Yueco
Subotička bolnica među najboljim

Ministarstvo zdravlja je na osnovu pokazatelja kvaliteta i postignutih rezultata u stalnom unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite, za 2010-tu godinu u kategoriji opštih bolnica na teritoriji preko 100.000 stanovnika Opštu bolnicu Subotica svrstala među tri najbolje u Republici Srbiji.

Zdravstvene ustanove ocenjene kao najbolje u kategoriji opštih bolnica na teritoriji preko 100.000 stanovnika su bolnice u Leskovcu, Subotici i Kruševcu.

Aktivnosti na uvođenju kulture stalnog unapređenja kvaliteta u sistemu zdravstvene zaštite u Srbiji podrazumevaju ispitivanja zadovoljstva korisnika radom zdravstvene službe, profesionalnog zadovoljstva zaposlenih, praćenje pokazatelja rada na nivou ustanova i svih službi, rada komisija za kvalitet i praćenje kontinuiranog usavršavanja zdravstvenih radnika kao preduslova za unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite u zemlji, navodi se u saopštenju bolnce.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4285
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.