Komentara: 0
Pregleda: 2576

Subotica u januaru domaćin kvalifikacija za EP u odbojci

12.11.2014. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je raspored i satnicu turnira C grupe kvalifikacija za EP 2015. u konkurenciji kadeta, koji će se odigrati od 8 do 11. januara u dvorani „Dudova šuma“ u Subotici, navodi se na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.
Subotica u januaru domaćin kvalifikacija za EP u odbojci

XI EP 2015. u konkurenciji kadeta odigraće se od 4. do 12. aprila u Sakariji i Kodžaeliju, u Turskoj. Osam kvalifikacionih turnira će se odigrati od 8. do 11. januara 2015. godine. Direktan plasman na Prvenstvo Evrope izborila je jedino Turska, organizator, dok će plasman iz kvalifikacija izboriti 11 reprezentacija – 8 pobednika grupa i 3 najbolje drugoplasirane selekcije.

Kadeti Srbije će u 1. kolu, 9. januara od 20,00 časova igrati protiv Švedske. U 2. kolu, 10. januara od 20 časova Srbija će igrati protiv Ukrajine. U poslednjem, 3. kolu, 11. janaura od 17,30 časova, kadeti Srbije će igrati protiv Češke.

Subotica u januaru domaćin kvalifikacija za EP u odbojci

U dvorani „Dudova šuma“ u istom terminu će se igrati i mečevi B grupe kvalifikacija u konkurenciji kadetkinja, pa će zbog propozicija CEV da se mogu igrati samo tri utakmice dnevno, oba turnira trajati ukupno četiri dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2576
Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

subotička hala sportova

odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.