Komentara: 1
Pregleda: 4168

Subotica ponovo domaćin odbojkaške Evrolige za žene

20.06.2013. u 13:41h
Izvor: RTV Yueco
Subotica će po peti put ugostiti odbojkaške reprezentacije koje se takmiče u okviru Evrolige za dame.
Subotica ponovo domaćin odbojkaške Evrolige za žene

Reprezentacija Srbije koja će nastupati u podmlađenom sastavu predvođene trenerom Aleksandrom Vladisavljevim odmeriće snage protiv reprezentacija Belgije, vicešampiona Evrope, reprezentacije Nemačke, i Izraela.Na prvom turniru koji je održan u Belgiji naše devojke izgubile su samo jednu utakmicu i to od domaćina reprezentacije Belgije.

Mečevi se igraju od 17 časova i 30 minuta, i od 20 časova i 15 minuta u Hali Sportova.Naša reprezentacija svoje mečeve igraće od 20 časova i 15 minuta, a već sutra prva prepreka biće im reprezentacija Belgije. Prošle godine utakmice Evrolige u Subotici posmatralo je ukupno 9350 gledalaca što je apsolutni rekord dosadašnjeg toka Evropske lige u obe konkurencije.

Naše reprezentativke sutra će posetiti Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju "Kolevka". Tom prilikom mališani će na poklon dobiti dresove reprezentacije Srbije i poziv da prate odbojkaške utakmice i navijaju za svoje favorite i podržavaju fer plej na terenu i u životu. Takođe naše reprezentativke porošle godine bile su gošće kluba sedeće odbojke "Subotica" i uručili im odbojkašku opremu.

Raspored utakmica:

Petak (21.06.)
17.30h Nemačka - Izrael
20:15h Srbija - Belgija

Subota (22.06.)
17.30h Belgija - Nemačka
20.15h Srbija - Izrael

Nedelja (23.06.)
17:30h Belgija - Izrael
20:15h Srbija - Nemačka

Nakon odigranog prvog kola u našoj grupi vodi Belgija sa 3 pobede, Srbija sa 2 pobede i jednim porazom, Nemačka sa 1 pobedom i 2 poraza i poslednji Izrael sa 3 poraza iz isto toliko odigranih mečeva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4168

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.